Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by Lies Baan on

Toen ik jaren geleden als ZZP'er aan de slag ging heb ik veel gehad aan de adviezen van Bert. Duidelijkheid en betrouwbaarheid zijn de waarden die horen bij zijn manier van werken.
Recent heb ik mijn onderneming gestopt. Ook in die fase heeft Bert mij geadviseerd om e.e.a. goed af te sluiten.

by Frank on
zeer tevreden

Mijn bedrijfje is maar klein en mede daardoor vraagt dat een flexibele aanpak. De ene keer was Bert pro-actief de andere keer had hij geduld met mij. Precies wat ik nodig heb. Daarnaast ook nog eens persoonlijk betrokken. Zeer tevreden over onze samenwerking.

by Paul Lieverse on
voorzitter van het bestuur van CMF-Nederland

Omdat ik Bert al kende als zorgvuldig en deskundig in zijn vorige functie was het voor ons een logische keus om de salarisadministratie van onze vereniging bij Solva-B onder te brengen. Bert heeft ons al voor een paar slordigheden behoed. Wij zijn geheel tevreden met de inmiddels jarenlange ondersteuning.

by Jasper Haartsen - Handhaving Support B.V. on

Ik heb Bert leren kennen als een van de meest integere, vriendelijke en hulpvaardige personen die ik ken. Wij werken al ruim 7 jaar met hem samen en hij doet voor ons de boekhouding en salarisadministratie. Hij is secuur, heeft veel inhoudelijke kennis en is welwillend om met problemen mee te denken. Ik kan Bert van harte aanbevelen voor iedere ondernemer die een administrateur zoekt die je op alle administratieve processen kan ontzorgen.

by Anouk on

Goed bedrijf