Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
 by Sikko de Jong

Ik heb Bert leren kennen in de tijd dat ik als zzp-er heb gewerkt en op
aanraden van mijn vader. Aangezien ik echt geen held ben in papierwerk
heeft Bert mij goed geholpen met de Inkomstenbelastingen en Omzetbelasting en andere hele goede tips van hoe en wat met de kwartaal aangiften.
Echt een aanrader als je iemand zoekt voor je belastingaangiften.

 by Etienne
Betrouwbare administratieve dienstverlener

10 jaar geleden gestart met mijn onderneming en ook al heb ik een HEAO diploma, boekhouden is niet mijn favoriet en zeker niet mijn sterkste punt! Eigenaar Bert van Solva-B en ik zijn ongeveer gelijktijdig als ondernemer gestart. Bert kennende van een vorige werkgever wist ik dat hij betrouwbaar en accuraat is. Vanwege mijn verhuizing naar Driebergen heb ik hier lokaal een ander administratiekantoor gezocht. Maar de betrouwbaarheid en accuraatheid die Bert heeft, daar kunnen zij nog wat van leren! Ik kan Solva-B van harte aanbevelen!

 by Lies Baan

Toen ik jaren geleden als ZZP'er aan de slag ging heb ik veel gehad aan de adviezen van Bert. Duidelijkheid en betrouwbaarheid zijn de waarden die horen bij zijn manier van werken.
Recent heb ik mijn onderneming gestopt. Ook in die fase heeft Bert mij geadviseerd om e.e.a. goed af te sluiten.

 by Frank
zeer tevreden

Mijn bedrijfje is maar klein en mede daardoor vraagt dat een flexibele aanpak. De ene keer was Bert pro-actief de andere keer had hij geduld met mij. Precies wat ik nodig heb. Daarnaast ook nog eens persoonlijk betrokken. Zeer tevreden over onze samenwerking.

 by Paul Lieverse
voorzitter van het bestuur van CMF-Nederland

Omdat ik Bert al kende als zorgvuldig en deskundig in zijn vorige functie was het voor ons een logische keus om de salarisadministratie van onze vereniging bij Solva-B onder te brengen. Bert heeft ons al voor een paar slordigheden behoed. Wij zijn geheel tevreden met de inmiddels jarenlange ondersteuning.

 by Jasper Haartsen - Handhaving Support B.V.

Ik heb Bert leren kennen als een van de meest integere, vriendelijke en hulpvaardige personen die ik ken. Wij werken al ruim 7 jaar met hem samen en hij doet voor ons de boekhouding en salarisadministratie. Hij is secuur, heeft veel inhoudelijke kennis en is welwillend om met problemen mee te denken. Ik kan Bert van harte aanbevelen voor iedere ondernemer die een administrateur zoekt die je op alle administratieve processen kan ontzorgen.

 by Anouk

Goed bedrijf