Werkwijze

Persoonlijk

Wij werken vanuit een persoonlijke betrokkenheid bij uw onderneming. Omdat iedere klant zijn eigen invulling van het begrip ondersteuning heeft, wordt door ons altijd in overleg met u gekeken welke aanpak het beste past bij uw organisatie.

Afspraak?

Een afspraak vindt in principe plaats in ons kantoor. Indien u dit wenst, kunnen wij u echter ook bezoeken op uw bedrijfslocatie. Bij het plannen van een afspraak schikken wij ons voor zover dat mogelijk is naar het tijdstip dat u het beste past.

Flexibel

Op deze manier kunt u zich richten op de kernactiviteiten van uw onderneming en worden de financiële zaken behandeld op een moment dat het ú uitkomt. Wij werken niet vanuit een 9 tot 5 mentaliteit en u kunt dus desgewenst ook in de avonduren op ons rekenen!

Eerlijk en vakkundig

Wij vinden het belangrijk onze klanten op eerlijke en vakkundige wijze te helpen, waarbij wij niet alleen naar de korte, maar ook naar de lange termijn kijken. Wij willen bouwen aan een prettige en langdurige klantrelatie. Vanuit de dienstverlening die wij bieden, willen wij altijd de klant centraal stellen. Ons motto is dan ook “Wij zijn pas tevreden als ook de klant tevreden is”.